Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Over QooderMotive

Florijn weet hoe het rijdt

Florijn Qoodermotive manoeuvreert net zo flexibel en soepel voor je service, als de Qooder door het verkeer. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 65 jaar manoeuvreert door de mobiliteitsbranche en kennen deze als geen ander!

Naast onze service als Florijn Automotive in de automotive branche, waren wij op zoek naar een goed sterk en stoer ogende 3 en 4 wieler die onder andere met je autorijbewijs te berijden zijn. Er zijn verschillende merken betreft dit mobiliteitsconcept, maar de Qooder als sterk Zwitsers product overtreft ze wat ons betreft allemaal.

Wat geldt voor Florijn Automotive, geldt ook hier: Florijn Qoodermotive weet hoe het rijdt!

Wendbaarheid van een motor

Waarom een Qooder?

Qooder geeft je de wendbaarheid van de motor en ook het flexibele van parkeren en het deur-tot-deur gemak. Bovendien geeft Qooder je de stabiliteit van 3 of 4 wielen. Bij oneffenheden of verschil in het wegdek bewegen en kantelen de wielen mee, de motor blijft lekker stabiel en recht.

Qooder staat voor rijplezier, dynamiek en minder stres en is een serieus alternatief in de mobiliteitsmix. Mede door de 4 onafhankelijke kantelende wielen, de dubbele achterwielaandrijving en de automatische transmissie is rijden is gemakkelijk en intuïtief. Dat is rijplezier, dat is Qooder! En dat met je autorijbewijs.

Heeft u nog vragen over ons of over Qooder?

Neem dan contact met ons op