Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Service & Onderhoud

Goed voor je portemonnee

Onderhoud

Regelmatige onderhoud, voor oneindig plezier met je Qooder! Bij Florijn Qoodermotive weten we hoe het rijdt en hoe we je Qooder kunnen onderhouden. Regelmatig onderhoud is beter voor je Qooder en beter voor je portemonnee! Problemen die we tijdens een onderhoudsbeurt hadden kunnen signaleren en verhelpen, kunnen voor grote problemen zorgen als je hiermee doorrijdt. Vaak kost een onderhoudsbeurt in de meeste gevallen minder dan de gevolgen van het overslaan van een onderhoudsbeurt.

Bosch Car Service


Florijn Qoodermotive is onderdeel van Florijn Automotive, een Bosch Car Service mobiliteitsbedrijf. Dit houdt in dat we werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele onderdelen. Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. We stellen de kosten van te voren vast. Vallen de kosten toch hoger uit? Dan stemmen we de mogelijkheden eerst met je af voordat we de werkzaamheden uitvoeren. Bovendien worden er jaarlijks technische trainingen gegeven voor onze monteurs! 

Blijf rijden zonder zorgen

Qooder en 5 jaar garantie

Wil je de Qooder kopen, maar heb je geen zin in onverwachte kosten? Dat kan! Wij kunnen jouw Qooder leveren met 5 jaar garantie. Als je de Qooder via ons in dekking geeft is dit mogelijk in combinatie met 5 jaar garantie. Zonder grijze gebieden van uitsluitingen!

Lekker helder toch? Weet je wat, dan doen we de mobiliteitsgarantie (pechhulp) er gelijk bij.
Florijn Qoodermotive, weet hoe het rijdt!

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie of de welbekende pechhulp is wel zo veilig. Het is heel vervelend als je door omstandigheden met pech komt te staan. Met onze mobiliteitsservice wordt u altijd snel geholpen. Bel bij pech de alarmcentrale en de hulpdienst wordt gelijk ingeschakeld.

Proefrit aan huis

Liever een proefrit maken aan huis? Wij komen met de Qooder gratis en vrijblijvend naar je toe voor een bezichtiging, proefrit en live instructie. Zo kun je in de vertrouwde thuisomgeving geïnstrueerd worden en door ons wegwijs gemaakt worden in, op en met de Qooder.